19/09/2013 – Primera Comissió de Continguts

La Comissió de Continguts es va reunir per primera vegada el dimecres 19 de setembre a les 20 h a la Casa dels Mestres. Hi van assistir nou persones. A continuació teniu un resum dels punts que s’hi van tractar:

  1. Es va acordar limitar el temps de les reunions, per fer-les més àgils i amenes. La d’ahir va durar una hora i la propera es va acordar que seria d’una hora i mitja.
  2. El primer punt de l’ordre del dia, que era definir quines creiem que han de ser les funcions de la Comissió, va ocupar la resta del debat. Alguns participants expressaven els seus dubtes sobre com abordar els diferents temes del manifest. Van anar sorgint idees, com ara que caldria anar-se formant sobre els diferents punts per poder-ne tenir una opinió crítica i un discurs ben articulat, aprofitar el que les altres comissions i assemblees pengen a la xarxa, convidar quan calgui algun expert que ens pugui assessorar…
  3. Es va plantejar també com havien de funcionar les comissions i les assemblees, amb quina periodicitat, i es va acordar, de moment, seguir el calendari que teníem marcat per a la propera assemblea i, segons el poder de convocatòria que es tingui, ja s’anirà veient com ens organitzem i si aquest plantejament inicial funciona.
  4. Es va concloure que, per a la propera assemblea del dia 3, cadascun dels participants s’informaria i desenvoluparia breument un dels punts del manifest del Procés Constituent per fer-ne una breu exposició (d’un parell de minuts com a màxim) a la resta de l’assemblea. Es demanarà a l’assemblea que esculli els punts del manifest que cregui que són de més interès perquè la Comissió hi comenci a treballar.
  5. Es va fixar la propera Comissió el dia 16 d’octubre a les 20 h a la Casa dels Mestres. Recordeu que l’Assemblea serà el dijous dia 3 a les 19 h a la sala gran de la Casa dels Mestres (ja està confirmat).
  6. Alguns membres del Procés Constituent de Caldes van anunciar que el dissabte 21 participarien en la propera reunió del Grup Promotor del Procés Constituent.

Ens trobem, doncs, a la propera assemblea. Fins aviat!

Anuncis
Aquesta entrada ha esta publicada en Comissió Continguts, Uncategorized. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s